• Címlap
  • Szolgáltatások
  • Rendszerüzemeltetés

Minden probléma megoldható ....

csak a megfelelő megoldást kell megtalálni!


PC Gondnok - teljes körű rendszerfelügyelet

Teljes körű rendszerfelügyelet

Hardver hiba, vírus, túláram, villámcsapás, adatveszteség, hálózati probléma, elérhetetlen levelezés-szerver, sérült adatbázis – fájl. A problémák száma végtelen, és ha olyan csapatot keres, amely teljes körű megoldást kínál a cégénél felmerülő informatikai feladatokra a megoldást nálunk találja. Az összes üzemzavar megelőzhető, vagy azonnal orvosolható, ha rendszere a megfelelő szakemberek folyamatos felügyelete mellett működik. Alacsonyabb és tervezhetőbb IT költségek, mert ha nincs informatikai támogatás cégénél Ön nem csak pénzt, de az cégében bízó ügyfeleket is veszíthet!


pc-gondnok-MEGLeVo-VAGY-uJ-INFORMATIKAI-RENDSZER

Meglévő vagy új informatikai rendszer?

Segítünk Önnek megtalálni a megfelelő hardver és szoftver eszközöket, hálózat kiépítési, bővítési lehetőségeket, hogy elkerülje a felesleges kiadásokat. Díjmentes rendszer audit keretein belül szakértő kollégánk konzultál Önnel és segít megalapozott döntést hozni, hogy ön elkerülje a felesleges költségeket. Kérjen most ingyenes rendszerfelmérést!

Próbálja ki! Díjmentes rendszerfelmérés kérése ITT!


pc-gondnok-informatikai-problemak-megoldasa-gyorsan-es-hatekonyan

Informatikai problémák megoldása gyorsan és hatékonyan?

Szakértői csapatunk megoldást jelent minden felmerülő IT feladatra és figyelmeztet az előrelátható kritikus eseményekre. Ügyfeleinknek nem kell szembesülniük a rendszerkarbantartás okozta nehézségekkel. Hardver hibaelhárítások, szerviz szolgáltatások, szoftverfrissítések, újratelepítések, beállítások, hálózat üzemeltetés, vírusírtás IT hibaforrások javítása, és még számos feladat, amit leveszünk az Ön és vállalkozása válláról. Önnek így hasznos időt, és energiát takarítunk meg.


Nyomtatás E-mail

Elérhetőségeink

PC Gondok Kft.

Beszéljen velünk

Kövessen minket