• Címlap
  • Szolgáltatások
  • Szoftver fejlesztés

A legjobb szoftverek is csak annyit érnek amennyi eredményt a felhasználásuk produkál

Egyedi és online alkalmazások, szoftverek, programok készítése

Eltérő profilú, ügyvitelű vállalkozások és cégek igényei, szükségletei is eltérőek, szerteágazóak. Képzeljen el egy olyan programot, mely teljes mértékben az Ön és cége egyedi igényeire van szabva.


pc-gondnok-szoftverfejlesztes

Minden igényt kielégítő egyedi szoftver!

Kreatív, egyedi szoftvereket fejlesztő csapatunk az Ön igényeit szem előtt tartva készíti el azt a programot, melynek segítségével cégét és annak ügyvitelét még jobbá, pontosabbá, hatékonyabbá, átláthatóbba és nyereségesebbé teheti. A fejlesztés első pillanatától kezdve Önnel együttműködve és konzultálva alakítjuk ki cége egyedi, saját tulajdonú szoftverét. Olyan programot készítün önnek, mely illeszkedig cége profiljához, és a bevezetés idejére sem hagyjuk magára, a támogatásunk folyamatos ez idő alatt is. 

pc-gondnok-innovativ-programkornyezet

Innovatív programkörnyezet

A legmodernebb trendeket követve olyan web alapú szoftvereket fejlesztünk, melyeket akár helyi (intranetes) hálózaton, vagy titkosító algoritmusainknak köszönhetően bárhol a világon online környezetben is használhatóak. Az elkészült program beüzemelése, frissítése egy helyen összpontosul, így a program összes felhasználójának elég csak a böngészőjébe a megfelelő elérési úttal behívni a szoftvert. Nem kell külön telepítgetni, frissítéseket letölteni, ezzel is hatékonyabbá téve az egyedi szoftver használatát.

Konzultáljon szakértőnkel most!


Nyomtatás E-mail

Elérhetőségeink

PC Gondok Kft.

Beszéljen velünk

Kövessen minket