Ismerje meg a PC Gondnok csapatát,

mert felmerülő IT próblémái megoldására mi lehetünk a jó megoldás.


Az informatika, információ-technológia, információs társadalom, közösségi média mind-mind olyan fogalmak, melyek napról napra új értelmet nyernek.

PC Gondnok szakemberekből álló csapatunkEz nem csoda, hiszen ezek talán napjaink leggyorsabban, rohamléptekkel fejlődő ágazatai, folyamatosan új fejlesztésekkel, termékekkel jelennek meg. Mivel szakterületünk rendkívül szerteágazó, ezért az alábbi bemutatkozásunkat nem neveznénk munkánkat teljesen átfogó ismertetésnek, inkább egy kis eszenciája annak, hogy mivel is foglalkozunk.

Szakemberekből álló csapatunk ezen a kihívásokkal teli területen kívánja egyesíteni a nagy cégekre jellemző stabilitást és a kisebb vállalkozások gyors és rugalmas reagálását, annak érdekében, hogy Partnereink az információ technológia minden előnyét élvezhessék.

EZEN A PIACON MŰKÖDNI HOSSZÚ ÉVEKEN ÁT SIKERESEN, EZT A CÉLT TŰZTÜK KI MAGUNK ELÉ, ÉS BÜSZKÉN MONDHATJUK, HOGY PIACRA LÉPÉSÜNK ÓTA AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT SZOLGÁLTATÁSOK EREDMÉNYESSÉGÉNEK NÖVEKEDÉSE AZT MUTATJÁK, HOGY ELÉRTÜK CÉLUNKAT.

Vállalkozásunk Információ Technológiai szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek az egyszerű számítógép szervizeléstől az arculat és web tervezésen, hálózatépítésen, hardver és szoftver kereskedelmen, rendszergazdai feladatokon keresztül egészen a komplett vállalati rendszerépítésig, ipari technológiák alkalmazásával.

Folyamatosan követjük az IT szektor fejlődését, és ennek köszönhetően az utóbbi években tevékenységeink körét olyan új innovatív szolgáltatásokkal bővítettük, mint például a közösségi média megjelenések tervezése és kivitelezése, vagy az online biztonsági kamerarendszerek tervezése, telepítése.

Szakemberekből álló csapatunk mellett számos külső szakértő segíti a mags szinvonalú munkánkat. Ezen a kihívásokkal teli területen kívánjük egyesíteni a nagy cégekre jellemző stabilitást és a kisebb vállalkozások gyors és rugalmas reagálását. Mindennek köszönhetően az ügyfelek stabil és megbízható partnerként támaszkodhatnak ránk.


Nyomtatás E-mail

Elérhetőségeink

PC Gondok Kft.

Beszéljen velünk

Kövessen minket