• Címlap
  • Szolgáltatások
  • Online megjelenés

Elkészítjük, karbantartjuk online megjelenését

reszponzív holnapkészítés, keresőoptimalizálás, közösség oldalak működtetése, reklámkezelés

Ma már senkinek nem kell megmagyarázni, miért is fontos az internet, az internetes marketing. Mára napi rutinná fejlődött az internethasználat. Ha keresünk valamit, egy szolgáltatást, egy céget, egy ismerőst, vagy akár egy jó éttermet az internetet hívjuk segítségül.


pc-gondnok-teljes-koru-online-megoldasok

Honlapkészítés teljes körű szolgáltatással

A web design fontos eleme egy cég arculatának, hiszen a látogatóknak a honlapról alkotott benyomása meghatározónak tekinthető a cég megítélésében. Egy már első ránézésre is letisztult, megnyerő, minőségi honlap a látogatóban feltételezi, hogy az oldal mögött álló cég és szolgáltatás is elégedettségre adhat okot.  Olyan weblapokat készítünk ügyfeleinknek, melyek segítenek kitűnni a tömegből és elősegítik, hogy a riválisaik előtt légyenek egy lépéssel.

pc-gondnok-webdesign-tervezes-seo

Egy weblap minden eszközön! Ez a reszponzív webdesign.

Napjainkban a mobil technológiák ütemes fejlődésének köszönhetően, az emberek már nem csak a számítógépek előtt ülve böngészik a webet. Az okos telefonok és a tabletek napról napra, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Különböző képernyőméretek, különböző felbontások, melyeken a klasszikus weblapok nem mindig megfelelően jelennek meg. Ezt a problémát orvosolja a reszponzív webdesign. A reszponzív webdesign technológiával elkészült weblapok, "figyelik" a felbontást, ezért tökéletesen jelennek meg a mobilokon, a tableteken, a laptopokon, a TV-ken és a számítógépek monitorjain is.

pc-gondnok-teljes-koru-online-megoldasok-2

Innovatív megoldásokkal dolgozunk!

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az igény felmérésétől, az egyediwebdesign megtervezésén át a keresőoptimalizálásig (SEO). Minőségi honlapjaink minden esetben bevált, megbízható, modern és biztonságos tartalomkezelő rendszerre épülnek. Nyílt forráskódú alapokat felhasználva a kor követelményeinek megfelelően, SQL adatbázisra épülő webes megoldásokkal dolgozunk.

Kérdése van? Díjmentes konzultáció ITT!


pc-gondnok--honlap-frissites-karbantartas

Meglévő honlap?

Van már honlapja, de nincs aki karban tartsa? Elavult, régi, nem frissül rendszeresen? Ezt a próblémát is levesszük válláról. Előzetes állapotfelmérés után vállaljuk már meglévő honlapok felügyeletét, karbantartását, felújítását, hogy mind kinézetben mind tartalmilag, mind programozás szempontjából megfeleljen a kor követelményeinek, ezzel is támogatva cége, vállalkozása sikereit.

Kérje most ingyenes állapotfelmérésünket és ajánlásunkat ITT!


pc-gondnok-kozossegi-media-facebook-twitter-instagram

A titkos fegyver: közösségi oldlak!

A Facebook és a többi közösségi oldal (Twitter, Google+, Instagram, FourQuare stb…) kiváló és rendkívül költséghatékony lehetőség arra, hogy cégét, márkáját megismertesse és megkedveltesse a nagyközönséggel.

Napjainkban a legtöbb esetben már nem elegendő egy bemutatkozó weboldal elkészítése. A reklám és marketing egyre inkább áthelyeződik a közösségi oldalakra is. Így ha nem akar lemaradni a versenytársaktól, akkor figyelembe kell vennie a rendkívül gyorsan változó trendeket, melyek ma azt kívánják, hogy jelenjünk meg a közösségi oldalakon is. Ez persze nem jelenti azt, hogy honlapra már nincs is szükség. Inkább azt jelenti, hogy mindkettőre szükség van, mert kiválóan kiegészítik egymást, és növelik a látogatottságot.

Miért van szüksége önnek erre? Azért, mert ha lemarad, a konkurenciával szemben versenyhátrányból indul. Ez egy remek marketing, üzleti lehetőség, melybe érdemes befektetni!


pc-gondnok-internet-reklam-digitalis-marketing

Reklámozni szeretne az interneten?

Reklámgrafikák, reklámvideók elkészítése, internetes reklámok (bannerek) elkészítése és értékesítésének felügyelete, hogy az ön hirdetése mindig aktuális és honlapja, cége, szolgáltatása mindenki számára közismert és keresett legyen. Innovációs újításunk olyan webes katalógus, mely lapozható és a kor kihívásainak megfelelően minden eszközön (reszponzív) megtekinthető, legyen az teblet, mobiltelefon, vagy számítógép.


Nyomtatás E-mail

Elérhetőségeink

PC Gondok Kft.

Beszéljen velünk

Kövessen minket