• Címlap
  • Szolgáltatások
  • Grafikai munkák

Az első benyomást nem lehet megismételni!

arculat, logó, kiadvány tervezés, kreatív grafikai munkák

Vajon mit gondolnak Önről partnerei, vásárlói, amikor először meglátják logóját, kezükbe veszik névjegykártyáját, kiadványát, szórólapját, belépnek üzletébe, vagy éppen egy kiállítási standon szerezhetnek első benyomást vállalkozásáról?


pc-gondnok-jo-arculat

Jó arculattal bizalom és üzleti előny nyerhető!

Egy egységes arculat sok mindent elárul vállalkozásáról. Ennek kidolgozásához biztosítjuk azt a szakértelmet, mellyel megteremthetők a sikeres vállalati működés alapjai. Egyszerű névjegykártya vagy teljes arculati kézikönyv? Új márka logója vagy komplex céges arculat? Mindenre felkészült kreatív csapatunk - a legmodernebb vizuális trendeket követve - egyforma lelkesedéssel várja a kihívásokat, hiszen tudjuk: az arculat egy cég kommunikációjának alapja.

Tekintse meg referenciáinkat


pc-gondnok-kiadvany

A minőségnek egyformán, mindenhol jelen kell lennie a siker érdekében!

Elgondolkozott már azon, hogy mit ér a kiváló webes megjelenés, ha gyenge minőségűek a cég szórólapjai, brosúrái, névjegykártyái egyéb megjelenései? Nem tükrözik vissza a cég arculatát, esetleg fordítva? A webes „online” információterjedés mellett továbbra is fontos szerepet játszik a kiadványok segítségével történő tájékoztatás. Megrendelőinknek olyan informatív kiadványokat, nyomtatványokat tervezünk a már meglévő vagy általunk kialakított céges arculatához mellyel megfelelően tudják prezentálni cégüket, vállalkozásukat. Nyomdai kivitelezésre előkészített, letisztult, átgondolt, a megrendelővel egyeztetett látványtervvel ellátott anyagot készítünk minden esetben ügyfeleinknek!


pc-gondnok-grafika-tervezes-kivitelezes

Tervezéstől a kivitelezésig

Ponots, precíz, munkával tervezzük és igény esetén kiterjed partneri kapcsolatainknak köszönhetően minőségi, mégis vállalható árú kivitelezést (nyomtatást, szitázást, uv lakkozást stb…) tudunk biztosítani ügyfeleink részére legyen az: névjegykártya, levélpapír, bélyegző, céges boríték, autó matrica, cég vagy termék-ismertető brosúra, szórólap, plakát, kártya naptár, információs kiadvány, prospektus, csomagolás, CD/DVD borító, reklámtábla, vagy akár óriásplakát.

Kérje most ingyenes ajánlatunkat ITT!


Nyomtatás E-mail

Elérhetőségeink

PC Gondok Kft.

Beszéljen velünk

Kövessen minket